CO2 for cars

Wil België aan de Europese uitstootnorm van 2021 (95 g CO2/km) voldoen, dan gaan we nog een tandje moeten bijsteken.

Bedrijfswagens kosten onze overheid ongeveer 2 miljard Euro per jaar. Door strengere regels voor deze wagens op te leggen kan het wagenpark snel vergroend worden, en kunnen we dus tijdig voldoen aan de norm. Verhoog het fiscaal voordeel voor hybrides, EV’s, en waterstofauto’s én verlaag dat voor de andere auto’s, zij die uitsluitend op fossiele brandstof rijden. Ook voor burgers die niet van een bedrijfswagen kunnen gebruikmaken bestaat de mogelijkheid om groener en goedkoper te rijden.

Het verbruiksverschil tussen benzine/diesel en hybride ? 
Leg tijdens de lunch uw broodje op tafel, snijd er 1/3 af en gooi dat op de grond.

Nope, goede argumenten om te veel te verbruiken bestaan niet.